Hailey Bieber uradila tetovažu na vratu, a Justina molila da to ne radi više!

Hailey i Justin Bieber su imali razne nesuglasice u braku, pa i nedostatak poverenja koji su uspeli da prevaziđu – rešavanje problema je za njih jako važno. Ipak, u nekim stvarima se i dalje ne slažu – Hailey je tražila da Jus prestane da tetovira vrat, a ona je to sama uradila ovoga puta!

Naime, Hailey je nabacila svežu tetovažu, i to na predeo iza uha, na vratu, a tetovirala je dijamant i Njujork. Tetovaža izgleda jako lepo, ali je pažnju privuklo to što je manekenka rekla Jusu da se zaustavi sa ovim delom tela!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

“Mislim da vrat više neću tetovirati, tako je moja žena tražila. Leđa još nisam radio, a još uvek nemam decu, tako da možda ću njihove portrete raditi na leđima” poručio je Jus prošle godine. Ne, sa tetovažama svakako neće prestati!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Video koji je osvojio svet: Sel, Demi, Biebs i zvezde pomažu dečaku koji je stalna žrtva nasilja u školi! (video)

One thought on “Hailey Bieber uradila tetovažu na vratu, a Justina molila da to ne radi više!

  1. Ona nije pretjerala sa tetovažama a ovaj Justin uh kak ce bit kul deda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.