Hailey Bieber: Ljudima se povraća od Justina i mene!

Hailey Bieber i Justin Bieber zaista su trn u oku mnogim ljudima, nekima su neodoljivi dok drugi misle da se veza rodila zbog publiciteta. Nakon relativno kratke veze oni su se odmah verili, a ubrzo stupili i u brak, koji sada traje već skoro dve godine. I dalje se ponašajući kao da su tek rekli sudbonosno “Da!”, Justin i Hailey izazivaju različite reakcije, a po Haileynim rečima, tako je i sa njihovim prijateljima!

Govoreći za martovski broj ELLE magazina, na čijoj je naslovnici, Hailey je rekla da im, pored celog sveta, čak i bliski prijatelji zameraju na preteranim izlivima nežnosti “Javili bismo se na telefon jedno drugome i ponašali bismo se onako slatko i iritantno, pričali kao bebe, i onda bi mi prijatelji dobacivali ‘Uh, povraća nam se od vas! Mrzimo vas!’ Bila sam treći točak jako dugo većini mojih prijatelja, tako da se ne osećam mnogo loše povodom toga!” Znači, nije samo do nas – i njihovi prijatelji primećuju preterane izlive nežnosti između ovog para – mada, opet, bolje da su divni jedno prema drugom, nego da se svađaju kao većina poznatih parova.

Hailey je za isti intervju takođe podelila kako se nosi sa time što Justin ima lajmsku bolest, o čemu smo pisali, kao i to tome šta misli o njegovoj promeni tokom prethodnih godina. Justin ovih dana izbacuje dosta nove muzike, a još jutros nas je iznenadio pesmom “Intentions” sa reperom Quavom, koju krasi predivan spot u kome Justin pomaže ljudima kojima je to potrebno da ostvare plemenit cilj za koji se zalažu – moglo bi se reći da je Jus procvetao od kad je sa Hailey – tako da im je definitivno oprošteno što se svetu “povraća” od njih 🙂

Pročitajte još  Famoza music chart #99 - Glasajte za omiljenu pesmu svakog dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.