Hailey Baldwin pred otvaranje iHeart Radio Music Awardsa: Shawn Mendes je sjajan!

Iako je Hailey Baldwin trenutno singl, ona još uvek hvali Shawna Mendesa i njegovu muziku!

Hailey će ove godine na iHeart Radio Awardsu u nedelju biti voditeljka zajedno sa DJ Khaledom, a o tom iskustvu još uvek ne zna šta da kaže i ne oseća adrenalin! „Nervozna sam zbog toga koliko sam zapravo opuštena. Trudila sam se da uvežbam neke stvari gledajući prethodne godine, i vidim koliko se voditelji samo trude da budu ono što jesu. Ljudi lako vide kad je neko izveštačen“ objašnjava Hailey šta je saznala posmatrajući svoje prethodnike.

Hailey je jako dugo povezivana sa Shawnom Mendesom koji na dodeli ima pet nominacija, pa je prosto bilo neizbežno da je pitaju za komentar. „On je stvarno sjajan, nisam čula njegovu novu muziku još ali njegove pesme su uvek sjajne tako da mislim da će ispasti neverovatno“ nahvalila je Hailey Shawna, međutim, još uvek demantuje da je uopšte sa nekim trenutno jer smatra da je to njen privatan život.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Komšije Shawna Mendesa i Camile Cabello angažuju naoružane stražare mesec dana nakon što je pevač opljačkan!

One thought on “Hailey Baldwin pred otvaranje iHeart Radio Music Awardsa: Shawn Mendes je sjajan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.