Hailey Baldwin neće da kaže kako će se zvati njena i Justinova deca!

Hailey Baldwin odnosno Bieber dopustila je fanovima da joj na Instagramu postavljaju pitanja, ali je na neka odgovorila vrlo lukavo, jer očigledno ni ne želi takve stvari da otkrije, poput pitanja jednog fana kako će se zvati njena deca sa Justinom Bieberom – Haileyin odgovor vrlo je „diplomatski“, a to procenite i sami!

Naime, jedan fan je poslao pitanje: „Kako želiš da nazoveš svog prvog sina ili prvu ćerku?“, a Haileyin odgovor je bio: „Neću da kažem“! Da li ovo znači da Hailey i Justin već imaju imena u planu, ili da ne bi otkrivali to čak ni da zaista imaju ime na umu? Hailey nije nastavljala dalje ovu priču, a i sama je prethodno pričala da dete još nije skoro u planu i da ni sama ne zna kad bi moglo to da se desi.

Iako deca još nisu u planu, Hailey i Justin i dalje uživaju kao par, pa je Hailey samo dan pre ovih pitanja i odgovora na Instagramu objavila i tri preslatke slike para, a u opisu je napisala da je Jus njeno „sigurno i srećno mesto“.

View this post on Instagram

safe place. happy place.

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Vikend za Beliebere i Arianatore: Osvojite Biebsov novi CD u subotu, Arin u nedelju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.