Ona je ta koja traži zagrljaj: Selena Gomez ponovo iz čista mira priređuje radost fandomu! (video)

Selena Gomez ponovo prati svog dečka The Weeknda na njegovoj svetskoj turneji a ovog vikenda je sa njim u Torontu. Naravno, tome se najviše raduju Selenatori s obzirom da im ona ponovo ispunjava želje i očigledno jako uživa u tome!

Društvene mreže preplavljene su fotkama gde Sel grli Selenatore, pravi smešne face i iznad svega, ne skida osmeh sa lica! Ono što još možete primetiti da je Sel sve vreme sama – oko nje nema telohranitelja i da ne znamo drugačije, pomislili bismo da se radi o sasvim običnoj devojci. Takođe, jako je lepo što se Selenatori tako i odnose prema njoj, bez bespotrebnog vrištanja i histeričnog ponašanja.

Obratite pažnju i na video gde ona čak poziva devojke da se ponovo zagrle sa njom pre nego što ih je pozdravila i otišla u šetnju, pred šou koji se održao prošle noći. Volite Selenu sad još malo više?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dopada li vam se njen ukus? Evo šta sve Selena Gomez voli da njupa!

2 thoughts on “Ona je ta koja traži zagrljaj: Selena Gomez ponovo iz čista mira priređuje radost fandomu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.