Grammy ponizio Selenu i The Weeknda, nezadovoljan i Justin Bieber

Svake godine ista priča! Dok neki izvođači uvek dobiju tonu Grammy nominacija, drugi ostaju u zapećku, a takav je slučaj sa Selenom Gomez i njenim bivšim momcima – The Weekndom i Justinom Bieberom. Iako je Biebs za razliku od njih nominovan, ni on nije baš najsrećniji.

Kad je reč o The Weekndu, njega smo već spomenuli u našoj prethodnoj vesti, a u Grammy akademiji samo su hladno rekli da je to odluka 20 ljudi koji su glasali ko će biti nominovan. Po običaju, užasno je prošla Selena Gomez, bez obzira na veliki uspeh pesama “Look At Her Now” i “Lose You to Love Me”.

Kad je reč o Justinu Bieberu, on ima drugačiji problem, jer ne razume zbog čega njegov najnoviji album nije u R&B kategoriji, iako je očigledno da upravo tamo pripada. “Ja sam počastvovan što prepoznajete moju umetnost”, napisao je on na svom Instagram profilu. “Međutim, ja sam napravio R&B album. To što vi ne prepoznajete da on pripada toj kategoriji meni je veoma čudno.”

Kad je reč o ostalim nepravdama, spomenimo Katy Perry koja je takođe ignorisana, iako je izbacila album “Smile”. Megauspešni Harry Styles nije u potpunosti izostavljen, ali jedna jedina nominacija za album “Fine Line” mnogima deluje kao premalo. Lady Gaga takođe nije prošla sjajno jer ima ukupno dve nominacije.

Svoj bes izrazila je i Nicki Minaj koja tvrdi da nju Grammy tretira nepravedno od početka njene karijere! Ne zaboravite da mi Grammy nije dao nagradu za najboljeg novog izvođača kad sam imala sedam pesama odjednom na top listi. Dali su to nekom belom dečku, Bon Iveru.”

Pročitajte još  "Zagrilila sam ga, a on božanstveno miriše": Belieberi ponovo u naručju svog idola, on mi pričao o novom albumu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.