Godina velikih koncerata: Evo kolike su trenutne šanse da nas u 2016. posete Ari, Sel, Biebs, 5SOS, Little Mix, Tini i Demi Lovato!

la-et-ms-review-ariana-grande-forum-20150409

Sledeća godina biće spektakularna kad je reč o koncertnim turnejama najvećih mladih zvezda današnjice a još uvek tinja nada da bi neka od njih mogla da zaluta i u naše krajeve. Iako puno toga još uvek ne znamo, potrudili smo se da vam što je moguće bolje predstavimo trenutnu situaciju!

Naredne godine na turneje od najvećih zvezda sigurno neće ići One Direction a ni Taylor Swift ali sa druge strane, Ariana Grande, Selena Gomez, Justin Bieber, 5 Seconds of Summer, Little Mix, Martina Stoessel i Demi Lovato gotovo sigurno idu ili su to već potvrdili. Vodite računa da sve informacije koje imamo nisu zvanične ali smo ih formirali na osnovu do sad poznatih informacija ali i toga šta smo čuli od organizatora u Srbiji.

Ariana Grande – Ariana će već 30. oktobra izdati svoj singl “Focus”, prvu pesmu s njenog predstojećeg albuma o kome se još uvek ne zna mnogo. Ari će verovatno i sledeće godine ići na koncertu turneju a činjenica da je njen fandom u našem regionu već četvrti po svojoj veličini uliva nadu da je njen dolazak moguć. Iz našeg razgovora s organizatorom znamo da će on sigurno razmotriti tu mogućnost a o tome možete čitati ovde.

Selena-Gomez-selena-gomez-7872582-1638-2560

Selena Gomez – Selena Gomez već je potvrdila da ide na turneju narednog proleća a gotovo je sigurno da će u Evropi održati seriju koncerata tokom naredne jeseni. Naš organizator nam je ranije ove godine potvrdio da ga Selena Gomez interesuje i da je smatra zvezdom koja može privući sve fandome o čemu smo pisali ovde. Ipak, mnogo toga zavisiće od njene želje da poseti ovaj deo Evrope.

Pročitajte još  Ponovo u studiju: Demi Lovato sarađuje s Miguelom!

Justin Bieber – Od svih zvezda koje naredne godine idu na turneju, Justin Bieber definitivno je najveća! Organizatori širom sveta žestoko će se boriti da ga dovedu a nema sumnje da će njegova cena biti izuzetno visoka. Šanse da Biebsa vidimo zbog toga nisu velike iako je sasvim izvesno da će se možda i više od jednog organizatora iz našeg regiona raspitati o svemu. Više o svemu pisali smo ovde.

5 Seconds of Summer – Momci iz pop pank benda kreću na turneju iz Beča 12. maja što praktično znači da je jedina šansa da koncert održe kod nas 10. ili 11. maja. Koncertni organizator ranije nam je sam pričao da mu se 5SOS čine interesantnim a mi ćemo ovih dana pokušati da ga ubedimo da zaista razgovara sa menadžmentom momaka i dogovori taj nastup ukoliko je to moguće.

Martina_Stoessel_in_May_2014_10

Martina Stoessel – Martina će na svoju turneju verovatno krenuti takođe naredne jeseni jer svoj album planira da završi najkasnije do aprila meseca. Tini je već rekla kako planira da peva gde god bude pozvana a gostovanje kod nas nije toliko neostvarivo jer je njena cena od svih zvezda koje spominjemo verovatno najniža!

Demi Lovato – Demi definitivno ide na turneju ali ona već po tradiciji drži jako malo koncerata u Evropi i čini nam se da je do nje najteže doći. Isto tako, Demi nije jeftina – njena cena verovatno je u rangu Selene Gomez i Ariane Grande čiji fandomi su dosta veći u ovom momentu. Ipak, ne sumnjamo da bi svi fandomi podržali ovakav koncert.

Pročitajte još  Eminin kviz: Koliko poznajete "Got Me Started" turneju?

Little Mix – Little Mix do sad su isključivo održave koncerte u Velikoj Britaniji i Severnoj Americi ali devojke su nedavno izjavile kako konačno žele da odu na svetsku turneju o čemu smo pisali ovde. S obzirom da će se njihov novi album pojaviti 6. novembra, to definitivno nisu prazne priče!

Dakle, narednih dana, nedelja i meseci predstoji nam žestoka borba da makar jednu od ovih zvezda vidimo jer je svakako nemoguće da dobijemo većinu ovih koncerata. Famoza redakcija će se u saradnji s časopisom Hej kao i do sad boriće se da bilo ko od njih dođe a neke informacije uz malo sreće možete očekivati tokom novembra meseca. Naravno, još uvek čekamo i šta će biti u vezi pregovora o gostovanju Lodovice Comello jer bi nam uspeh tog koncerta mnogo olakšao situaciju!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato: Bojala sam se da ću pući kao Britney Spears!

12 thoughts on “Godina velikih koncerata: Evo kolike su trenutne šanse da nas u 2016. posete Ari, Sel, Biebs, 5SOS, Little Mix, Tini i Demi Lovato!

  1. A Shawn? Bilo bi logicnije da dovedete neke mlade zvijezde poput njega, on nije nevjerovatno skup kao Jus i ostali, nije ni pravise jeftin al' koncert bi bio rasprodaniji ako bi bio jeftiniji, mislim da Vam je i samim jasno da previse rizikujete ako dovete npr. Justina, znam da je mnogo popularan, al' je takoder i skup, mnogi sa nasih prostora si nebi mogli priustiti karte za njegov koncert.Al' na Vama je koga ce te predloziti organizatoru, da predlozite Justina, i da on dode, fanovi koji mogu doci ce biti zadovoljni i lijepo ce se zabaviti a za Vas ce to biti pakao jer ce te biti mnogo na gubitku [ desit' ce Vam se ista stvar kao i sa TH-om ]

  2. Da, 10, 10 hiljada, i jos plus toliko fanova Magcona koji bi ga dosli podrzati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.