“Gluma je na pauzi”: Olivia Holt predstavila svoj prvi singl, “Rise”!

olivia-holt-600

Kao što ste već mogli da čujete u najnovijem izdanju Famoza TV, Olivia Holt objavila je svoj prvi solo singl s albuma koji stiže pre kraja ove godine!

Olivia kaže da je jako srećna što je “Phoenix” sad dostupan svima i da je uživala u njegovom stvaranju. “Stvarno je bilo odlično, čitavo iskustvo, stvarati ovo i biti deo toga. ‘Phoenix’ je jako važna i posebna pesma za mene”; priča ona za People. “Slušajući pesmu razumećete dobar deo mene, načina na koji živim i razmišljam – uvek je sve pozitivno. Ovo je pesma o tome kako sam našla samopouzdanje i nadanju da će to inspirisati i druge da urade isto”.

Olivia ovaj singl smatra pravim početkom svoje muzičke karijere. “U prošlosti sam snimala muziku za filmove ili televiziju i to je sjajno ali sve je to više rađeno za ulogu a ne za mene lično. ‘Phoenix’ je baš za mene.” Ona ističe da i dalje jako voli glumu ali i da je odlučila da taj deo svoje karijere pauzira. “Sad želim da pažnja bude na mojoj muzici i da pokažem ljudima da sam joj zaista posvećena. Ipak, ja volim i glumu i pevanje, tu nalazim svoju sreću i tu se najbolje osećam”, završava ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Olivia Holt: Moji roditelji su šokirani scenama u seriji „Cloak and Dagger“!

One thought on ““Gluma je na pauzi”: Olivia Holt predstavila svoj prvi singl, “Rise”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.