Glavna zvezda: Tini oduševila na humanitarnom nastupu za decu! (video)

Martina Stoessel ne odbija pozive za humanitarne koncerte, pa naravno da je bila i na događaju koji je prošle noći organizovao UNICEF, za pomoć deci širom sveta!

Nakon što se zahvalila na prilici da učestvuje, Tini je šou otvorila pevajući “Princesa”, a onda su usledili i drugi njeni noviji hitovi, “Consejo de amor”, “Te quiero mas” i “Quiero volver” kojim je zatvorila nastup.

Tini je i prethodnih dana žestoko promovisala ovaj događaj kako bi pomogla da se skupi što više sredstava, pa se nadamo da je ova manifestacija bila uspešna! Ona je iskoristila priliku da najavi i svoj koncert u Buenos Ajresu za 1. decembar, što lako može biti početak njene nove velike turneje!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Glavna zvezda: Tini oduševila na humanitarnom nastupu za decu! (video)

  1. Slatkica!Inace famozo,poslala sam poruku Tininom stricu da dođe Tini kod nas a on mi je odgovorio sa "Zdravo!!!!Rekao sam joj

  2. Tako je dobra! Naravno da nije odbila ponudu da nastupi,jer je ona tako dobra i humana osoba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.