Glasine sve jače: Brazilski medij se oglasio povodm Seleninog dueta sa Tini i Becky G!

Glasine o duetu Selene Gomez sa Tini Stoessel i Becky G ne staju! Juče smo imali priliku da prenesemo da se misteriozno pojavio podatak da će Selena Gomez predstaviti novu pesmu na španskom jeziku pod nazivom “Prohibido” u duetu sa Tini i Becky G i to već 1. septembra, a taj singl bi bio deo Seleninog mini albuma na španskom jeziku, a sada stižu i navodne potvrde jednog producenta.

Kako prenosi jedan brazilski portal, Hugo Gloss, koji ima 2.4 miliona pratilaca na Twitteru i 13.3 miliona pratilaca na Instagramu i verifikaciju na oba naloga uz to da ga prate zvezde poput Jonas Brothers, Karol G ili Alvaro Soler, postoji mogućnost da čitava glasina i nije u potpunosti lažna! Kako portal Hugo Gloss navodi ova Selenina pesma biće deo EP albuma na španskom, a singl bi trebao da ugleda svetlost dana već prvog septembra što je za nekih tri nedelje!

Ovaj portal takođe navodi da je jedan od producenata i potvrdio da je sve ovo više od glasine, a mi moramo napomenuti da nijedna od spomenutih pevačica nije demantovala ove glasine, ali ih nije ni potvrdila za sada! Moraćemo još malo da sačekamo, pratimo situaciju i saznamo kako stvari stvarno stoje! Ukoliko je ovo istina, ovo će biti ogroman korak kako za Tini, tako i za Becky G koje bi imale priliku da sarađuju sa jednom od najvećih mladih zvezda sveta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Justin Bieber reklamira kulinarski šou Selene Gomez!

11 thoughts on “Glasine sve jače: Brazilski medij se oglasio povodm Seleninog dueta sa Tini i Becky G!

  1. Ahahahahaahahahahahahahah ne gubi se molim te i idi radi nesto pametnije u zivotu.

  2. 😶😶😐be zelim ispasti bezobrazna ali mislim da nemaš pravo da to kažeš. Zar bi zvijezde trebale snimati pjesme samo sa pjevačima svog nivoa? svi imaju priliku pokazati se a takođe Tini nije toliko niska jer ipak jako dugo je već u svijetu glazbe samo je razlika u žanrovima i u tome što joj svaka pjesma ne postigne veliku gledanost.

  3. Tini je jedna od najpoznatiji i najpopularnijih glumica u Južnoj Americi.
   I svatko ima pravo snimati duete s kim hoće.
   Tkda ona je za razliku od tebe popularna.

  1. Da, ali ne dovoljno dobro. Međutim, već je snimala pesme na španskom, tako da joj to nije problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.