Glasine ne staju: Tini dočekala Novu godinu sa novim dečkom?!

Glasine ne staju: Tini dočekala Novu godinu sa novim dečkom?!

Martina Stoessel nedavno je objavila kako se razišla sa dugogodišnjim dečkom Pepeom Barrosom, a samo par dana kasnije, mediji su krenuli da bruje o tome kako ona ima novog izabranika, 16 godina starijeg glumca Nacha Vialea. Iako je malo ko poverovao u tu priču, lokalna štampa sad potvrđuje da se zaista nešto dešava.

Kako se navodi, Tini i Nacho su gotovo istovremeno raskinuli svoje duge veze i ubrzo posle toga počeli su da se viđaju. Njih dvoje navodno su romansu započeli u urugvajskom letovalištu Punta del Este, a kako piše magazin Caras njih dvoje bili i na novogodišnjoj zabavi u jednom klubu. Slike koje su objavljene zaista pokazuju da su oni bili tamo, ali su se potrudili da se pred kamerama ne pojavljuju zajedno.

Međutim, navodi se da su oni u klubu bili vrlo bliski i da je jasno kako nisu samo prijatelji. Mnogi su i dalje iznenađeni zbog ove priče, posebno zbog velike razlike u godinama koja postoji, a podsetićemo da je sam Nacho već demantovao celu priču i naveo kako su ga mediji uvek povezivali sa raznim devojkama, ali da se uvek ispostavljalo da ništa od toga nije istina. Sa druge strane, Tini mudro ćuti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini na udaru javnosti: Zašto si operisala lice?

2 thoughts on “Glasine ne staju: Tini dočekala Novu godinu sa novim dečkom?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.