Glasanje je završeno: Selena Gomez je najpopularnija megazvezda regiona!

Zvuči čudno, ali nikad do sad vas nismo pitali koju od sedam megazvezda najviše volite. U tu svrhu smo i napravili ovu anketu a rezultati su malo drugačiji nego što se to očekivalo!

Prilično ubedljivu pobedu odnela je Selena Gomez koja je dobila 564 glasa, znatno više od drugoplasirane Ariane Grande koja je došla do cifre od 490! Treća je bila Martina Stoessel sa 467 glasova a verujemo da to daje odgovor na pitanje zašto je uopšte stavljamo među megazvezde – ona jeste megazvezda na našim prostorima! Odmah iza Martine je Justin Bieber koji je sakupio 160 glasova više od petoplasirane Taylor Swift. One Direction je tek šesti što ne čudi kad se zna da je bend na pauzi dok je Demi Lovato sedma ali sa više nego pristojnih 230 glasova.

Šta smo dakle naučili iz svega? Prvo, da svih ovih sedam zvezda i dalje možemo da nazivamo megazvezdama a drugo, da razlike u njihovoj poplarnosti nisu toliko drastične, s obzirom da je između Selene kao prve i Demi kao poslednje razlika nešto veća od 50%. Nama je ovo signal da se vredi boriti za koncerte ovih zvezda a predstavlja posebno ohrabrenje za Selenatore s obzirom da će njihova zvezda definitivno ići na evropsku turneju naredne godine!

Pročitajte još  "Činite me depresivnim": Biebs otkazao meet and greetove, uključujući i Zagreb!

Ono što takođe čujemo jeste da bi Shawn Mendes trebalo da spada u kategoriju megazvezda iako je njegova prisutnost u medijima i dalje prilično skromna. Famoza Fandom Awards će biti prilika da proverimo snagu njegovog fandoma!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Glasanje je završeno: Selena Gomez je najpopularnija megazvezda regiona!

  1. Meni je Sel lično omiljena od svih njih,toliko bih volela da nas neko od njih poseti na narednim turnejama😍😍

  2. Znam da nije vezano za temu ali zna li neko zašto nema MTV EMA a 20:07 je trenutno.Ja imam običan MTV,da li će uopšte biti prenosa ili kreće u 21?

    1. Ako se dobro sećamo, nije bilo ni prošle godine. Jednostavno više nema prenosa za naš region.

  3. Pokazite rezutate ankete organizatorima koncerata mozda i to bude dodatan element da ih ohrabri da se zalazu za Sel i njen koncert

  4. Nije bas super da je nazivate najpopolarnijom zvezdom regiona… Zato sto je svako poznat na svoj nacin, i ne treba da ih uporedjujemo i ne citaju svi Famoza (bez uvrede)! Inace drago mi je zbog Sel, mnogo je volim!💖💋

    1. alo znam i ja da nam je ariana najdraza,sve na svetu… ali trebas malo popustiti i da drugi nekad imaju neku priliku a ne samo ariana ovo nije hejt samo sam ti to lepo objasnila <333 imas prelepo ime <333

  5. Omiljena mi je Tini, ali Sel mi je jako drago. Super što su Tini, Sel i Ari u top tri. I da Tini jeste megazvezda na našim prostorima, ali kao što se i rekli mislim da je i Shawn takodje.

  6. Čestitam svima, pogotovo Selenatorima. Zaslužili ste!😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.