Glasajte u izboru za Famoza hit godine!

Ove godine poprilično kasnimo za izborom za hit godine iz raznih okolnosti, pa zbog toga preskačemo uobičajene kvalifikacije! U finalu izbora za najbolju pesmu 2019. godine našlo se tako 25 pesama, uključujući tu i pet numera koje su tokom godine pobeđivale na našim nedeljnim top listama.

Broj zvezdica označava koliko puta su one uspele u tome, a ostale numere odabrali smo na osnovu uspeha koje su ove pesme ostvarile na američkim i britanskim listama, ali i na našim nedeljnim Famoza listama. Potrudili smo da nikog ne izostavimo, iako je teško odabrati samo 25 pesama.

Da podsetimo, prošle godine gledali smo velike duele BTS-a i Marcusa i Martinusa, ali je tandem iz Norveške ipak pobedio, za samo 12 glasova! I jedni i drugi imaju po jednu pesmu na listi i ove godine, a rekorderka je Ariana koja ih ima čak pet! Uz nju, više nominacija imaju još Billie Eilish, Tini, Justin Bieber i Taylor Swift.

Pravila su jednostavna – možete glasati za koliko god želite pesama, ali samo jednom dnevno. Ovo glasanje je za ceo svet, tako da nećemo poništavati glasove koji dolaze van regiona – takvo ograničenje važi samo kad su u pitanju naše koncertne ankete. Svaka pesma koja sakupi 200 glasova dobiće crno-belu sličicu, a one koje pređu 500 dobiće sliku u boji! Glasanje traje do nedelje, 9. februara u podne!

Famoza izbor za hit godine traje još od 2015. godine a od tad pa do danas pobeđivali su:

2015. One Direction – Drag Me Down

2016. Tini – Got Me Started

2017. Marcus i Martinus – One Flight Away

2018. Marcus i Martinus – Remind Me

Odmah nakon završetka glasanja, vraćamo se našim nedeljnim top listama koje će zbog velike pauze biti drastično osvežene, a svaka numera koja bude pobedila na nedeljnoj top listi automatski će se kvalifikovati u finale izbora za najveći hit 2020. godine

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Glasajte u izboru za Famoza hit godine!

  1. Wtf na poslednjem music chartu nisu cak ni bili M&M a sad su prvi?! Tini je pobeđivala koliko se sećam, Tinisti gde ste kad je najbitnije? Ari, kao i uvek se dobro plasira! BTS pri vrhu, Jus, Tay, i Sel mogu i boljeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.