Glasajte odmah za Kids Choice Awards: Najviše nominacija za Sel, u konkurenciji i Jus, Taylor, 1D i Ari!

Nickelodeon-29th-Annual-Kids-Choice-Awards-2016-Logo-Blue-Sky-Slime-Nick-International-KCA

Popularnost Selene Gomez naglo raste među svim generacijama pa će pevačica i glumica imati najviše šanse da osvoji neki trofej na ovogodišnjem Kids Choice Awardsu!

Sel je tako nominovana ne samo zbog svoje muzike već i zbog rada na filmu “Hotel Transilvanija 2” gde pozajmljuje glas glavnoj junakinji. Veoma interesantno će biti u kategoriji “saradnja godine” jer će se u njoj Sel takmičiti protiv Justina Biebera i Taylor Swift. Tay i Jus bore se i za pesmu godine svojim hitovima “What Do You Mean?” i “Bad Blood” dok su Sel, Ari i Tay u izboru za najbolju pevačicu godine! Naravno, Jus je favorit u muškoj kategoriji. Skromni Jus kaže da mu sve ovo mnogo znači i još jednom hvali svoje Beliebere rečima: “Imam najbolje fanove na svetu; hvala vam mnogo.Hvala i Nickelodeon za svu ljubav i podršku tokom godina.” One Direction takođe ima jednu važnu nominaciju za najbolji bend godine! Dodela Kids Choice Awardsa održava se 12. marta.

Glasanje u svim kategorijama upravo je otvoreno pa posetite ovaj link i podržite svoje favorite!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Eldina nam šalje svoj One Direction kviz!

17 thoughts on “Glasajte odmah za Kids Choice Awards: Najviše nominacija za Sel, u konkurenciji i Jus, Taylor, 1D i Ari!

  1. Ja sam malo razocarana…….5sos nisu nigde nominovani! Nije zato sto sam 5sos fam, ali su zasluzili, novi album je fantastican!

  2. Meni kada jednom zavrsim glasanje za sve kategorie,izlazi opvija da glasam ponovo i da li mi se ako to uradim ponistavaju glasovi iz proslog glasanja tj. da li je glasanje neograniceno?

    1. Izgleda da je neograničeno ali s obzirom da glasaju stotine hiljada ljudi, sve i da glasaš po čitav dan ne možeš da utičeš na rezultate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.