Gigi Hadid proslavila rođendan u društvu Zayna Malika!

Gigi Hadid proslavila je svoj 25. rođendan u karantinu, ali u isto vreme u društvu svojih najmilijih – sestre Belle Hadid i novog-starog dečka Zayna Malika sa kojim je još od početka ove 2020. godine, odnosno od januara meseca. Mlada manekenka proslavila je svoj rođendan 23. aprila, pa je odlučila da nekoliko postova na svom Instagram profilu posveti upravo proslavi svog rođendana. Ona je objavila jedan bumerang video gde je možemo videti u društvu sestre Belle i Zayna, dok iznad drži balone u obliku broja 25!

“Imala sam najslađi dan u kome sam proslavila 25. rođendan sa mojom porodicom u karantinu, koji su ga učinili toliko posebnim, sa svom ljubavlju koju osećam širom sveta! Hvala svima na rođendanskim porukama, nosila sam ih juče! Zahvalna sam i srećna na svojim prijateljima i porodici – bližoj i daljoj – koji su zdravi i sigurni, iako mi nedostaju ljudi sa kojima bih volela da proslavim rođendan, znam da nas ova vremena čine još više zahvalim na zajednici koju ćemo imati u budućnosti,” napisala je Gigi u nizu fotografija koje je objavila u objavi na svom Instagramu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Had the sweetest day celebrating my 25th birthday with my quarantine family, who made it so special for me, along with all the love I felt from all over the world! Thank you to everyone for the birthday messages, I carried you with me yesterday!! 💛🙏 I am grateful and lucky that my family and friends -near and far- are healthy and safe, and although I missed loved ones I wish I could have celebrated with, know that these times will make us even more grateful for togetherness to be had in the future ! I will never forget my 25th bday! +++The icing on the perfect quarantine bday was finding out my surprise everything-bagel-cake was made by the one and only Cake Boss @buddyvalastro who I have watched for over a decade. I CRIED REAL TEARS! BUDDY! This is a dream come true. I can’t believe you made this cake for me while the bakery is closed. It means more to me than you know, and when we hopefully meet some day you will truly know that there almost isn’t an episode I’ve missed. 10/10 would be a Carlo’s intern whenever needed. 😆 Grateful, honored, your biggest fan. 🥯🥯🥯🥯🍰

Објава коју дели Gigi Hadid (@gigihadid) дана

“Nikad neću zaboraviti svoj 25. rođendan! Glazura na savršenom danu u karantinu je kroasan torta iznenađenja jednog jedinog Cake Bossa kojeg sam gledala preko decenije. PLAKALA SAM PRAVE SUZE! Buddy! Ostvario mi se san! Ne mogu da verujem da ste mi napravili ovaj kolač dok je pekara zatvorena. To mi znači i više nego što možete da zamislite, a nadam se da ćemo se jednog dana sresti i znaćeš stvarno da nema epizode koju sam propustila,” zaključila je ona oduševljeno navodeći da je najveći fan ove emisije koju ste sigurno gledali na kanalu TLC.

Pročitajte još  Perrie ju je napisala: Sledeći Little Mix singl je o Zaynu!

Kad smo kod Zayna, izvor je nešto ranije napomenuo da su stvari između njih u potpunosti u redu sad i da manekenka nikad nije prestala da voli Zayna. “Oduvek je volela Zayna, samo im je bila neophodna pauza. Zayn je radio na svojoj prošloj muzici i fokusirao se na svoje zdravlje i sada je u dobrom stanju,” zaključio je izvor tada.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Gigi Hadid proslavila rođendan u društvu Zayna Malika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.