Gigi Hadid potvrdila trudnoću, otkrila pol bebe!

Protekle nedelje manekenka i devojka Zayna Malika, Gigi Hadid proslavila je svoj 25. rođendan u krugu najbližih, međutim kako se ispostavilo par dana kasnije, povod čitave proslave nije bio samo Gigin rođendan, već jedna veoma lepa i važna vest, a to je da je manekenka ostala u drugom stanju još pre par meseci sa svojim dečkom Zaynom sa kojim je krajem 2019. godine obnovila vezu nakon duže pauze. Ovih dana su krenule i brojne spekulacije o njenoj trudnoći, naravno da li je pre svega sve to istina, do toga koliko dugo je manekenka trudna i da li zna pol bebe koju nosi, a sada nam stižu i odgovori na sva ta pitanja!

Kao što smo imali prilike da prenesemo, Gigi je rođendansku zabavu provela u Zaynovom društvu i krugu porodice, a sudeći po svemu, putem objava, to jest videa i fotografija koje je objavila sa proslave, manekenka nam je indirektno saopštila da je trudna, samo niko u tom momentu nije obratio pažnju na znake. Pošto su se glasine sve više pojačavale, jednostavno je bilo pitanje vremena kada će se i buduća mama oglasiti i saopštiti svetu da je čitava ova priča istinita! Jimmy Fallon je držao još jednu od svojih kućnih emisija čiji je gost bila upravo Gigi koju je slavni voditelj intervjuisao i direktno čestitao njoj i Zaynu što će postati roditelji. “Najbolji ujka Jimmy,” dodala je Gigi u intervjuu, nakon što je voditelj izjavio da mogu uvek da se oslone na njega.

Pročitajte još  Jezivo: Zayn izbacuje Perrienu mamu iz kuće koju joj je kupio!

Nakon Liama i Louisa, Zayn je treći član One Directiona koji će postati otac i nema sumnje da je pevač presrećan što je sada sve došlo na svoje mesto. “Naravno, hteli smo da to objavimo pod sopstvenim uslovima, ali smo veoma srećni i uzbuđeni i zahvalni smo svima na željama i podršci,” rekla je Gigi Jimmyju, dodajući da je pogotovo u ovo tmurno doba ovo pravo svetlo za njih. “Plave i roze trakice, to je bila žurka gde su otkrili pol bebe. Mislim da Gigi nosi dečaka, pošto drži balon sa plavom trakicom,” glasio je jedan od komentara na Twitteru. Međutim, samo prvi deo ove teorije na Twitteru je bio tačan, jer sudeći po rečima insajdera, Gigi i Zayn će dobiti ćerku! “Na kraju dana, paru nije važno kojeg pola je beba, ali oni sada pripremaju nove stvari pre nego što ona stigne,” izjavio je insajder.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zayn Malik progovorio: NIKAD nisam voleo 1D, ne pričam sa Harryjem, Niallom i Louisom!

3 thoughts on “Gigi Hadid potvrdila trudnoću, otkrila pol bebe!

  1. Osim sto sam ARMY puno volim Jamesa Cordena i Jimmy Fallona, znam da sam cudna ali 🤷🤷

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.