Čestitamo: Gigi Hadid i Zayn Malik dobili ćerku!

S proleća ove godine Gigi Hadid je otkrila svetu da je trudna i da čeka devojčicu sa svojim dugogodišnjim dečkom Zaynom Malikom – taman kada smo se pitali da li će par opstati nakon bezbroj raskidanja i pomirenja, beba ih je spojila zauvek. Gigin termin za porođaj bio je baš ovih dana, a manekenka je konačno objavila fotografiju na Instagramu kojom je potvrdila da je prošlog vikenda donela ćerku na svet!

“Naša ćerka pridružila nam se na zemlji ovog vikenda i već je promenila naš svet. Zaljubljeni smo” napisala je Gigi na Instagramu, uz preslatku fotku bebine ruke pored njihovih. I Zayn je ponosan koliko i ona, pa je takođe napisao slatku poruku na društvenim mrežama: “Naša ćerka je tu, zdrava i prelepa. Bilo bi nemoguće pokušati objasniti svoja osećanja rečima. Nemoguće je razumeti ljubav koju osećam prema ovom biću. Zahvalan sam što je znam, ponosan da je zovem svojom i zahvalan za život koji ćemo deliti” napisao je presrećni tata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love🥺💕

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Par je pred dolazak bebe sveže renovirao Gigin stan u Njujorku, pa su tu i dočekali dan porođaja. Još uvek nije otkriveno ime bebe, ali nestrpljivo čekamo da čujemo i javimo vam!

Pročitajte još  Zayn Malik: Crveneo sam zbog Taylor Swift!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Čestitamo: Gigi Hadid i Zayn Malik dobili ćerku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.