Čestitamo: Gigi Hadid i Zayn Malik dobili ćerku!

S proleća ove godine Gigi Hadid je otkrila svetu da je trudna i da čeka devojčicu sa svojim dugogodišnjim dečkom Zaynom Malikom – taman kada smo se pitali da li će par opstati nakon bezbroj raskidanja i pomirenja, beba ih je spojila zauvek. Gigin termin za porođaj bio je baš ovih dana, a manekenka je konačno objavila fotografiju na Instagramu kojom je potvrdila da je prošlog vikenda donela ćerku na svet!

“Naša ćerka pridružila nam se na zemlji ovog vikenda i već je promenila naš svet. Zaljubljeni smo” napisala je Gigi na Instagramu, uz preslatku fotku bebine ruke pored njihovih. I Zayn je ponosan koliko i ona, pa je takođe napisao slatku poruku na društvenim mrežama: “Naša ćerka je tu, zdrava i prelepa. Bilo bi nemoguće pokušati objasniti svoja osećanja rečima. Nemoguće je razumeti ljubav koju osećam prema ovom biću. Zahvalan sam što je znam, ponosan da je zovem svojom i zahvalan za život koji ćemo deliti” napisao je presrećni tata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love🥺💕

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Par je pred dolazak bebe sveže renovirao Gigin stan u Njujorku, pa su tu i dočekali dan porođaja. Još uvek nije otkriveno ime bebe, ali nestrpljivo čekamo da čujemo i javimo vam!

Pročitajte još  Zayn o maltretiranju u 1Dju: Bio sam u depresiji zbog brade!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Čestitamo: Gigi Hadid i Zayn Malik dobili ćerku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.