Gde su i šta rade članovi benda Big Time Rush?

Big Time Rush je bend koji verovatno ni danas niste zaboravili ako ste nekada bili veliki fanovi momaka, ali činjenica je da će momci nastaviti da gube na popularnosti ako uskoro ne organizuju povratak. U maju se “huškalo” da će momci možda da pođu stopama Jonas Brothersa i daju šansu svom bendu, ali i dalje se ništa konkretno nije dogodilo. Dok čekamo da vidimo hoće li se nešto u najnovijoj godini desiti, hajde da vidimo šta se dešava na privatnom planu članova benda!

Kendall Schmidt

Kendall se od raspada benda posvetio staroj ekipi Heffron Drive, što je zapravo duo Kendalla i njegovog druga Dustina Belta! On je još 2016. godine izjavio da bi voleo da se Big Time Rush vrati makar sa novom turnejom, ako ne i sa novom muzikom. U međuvremenu, on se bavi humanitarnim radom i u srećnoj je vezi sa devojkom Micom.

James Maslow

Pročitajte još  Ima i teških pitanja: Luka nam šalje svoj kviz o Big Time Rushu!

Naša omiljena zvezda BTR-a je James, jer je on samo za vas odgovorio na pitanja u našem video intervjuu! On je kao i Kendall srećno zaljubljen i sa svojom devojkom Caitlin Spears proveo je rođendan u Južnoj Karolini, a ovih dana su uživali u zimskim danima u Majamiju. U aprilu je objavio i novu muziku, singl “Love U Sober”.

Carlos Pena Jr.

Kad smo već kod članova benda u srećnim vezama, Carlos je još od 2014. godine oženjen i ima dva sina Oceana i Kingstona! Kendall je u jednom intervjuu ispričao kako je Carlos prvo njega pozvao kad je saznao za bebu, tako da su momci i dalje jako bliski. On je na devetu godišnjicu benda izrazio želju da se BTR vrati, tako da računamo da bi i on voleo da se to desi!

View this post on Instagram

Only person I’ll share my pizza with

A post shared by L̶O̶G̶A̶N̶ (@loganhenderson) on

Logan Henderson

Logan je za razliku od kolega iz benda odlučio da se na par godina sasvim povuče i odmori od svega, i u neku ruku je najtajanstveniji od svih članova jer se ne zna mnogo ni o njegovom ljubavnom životu – on je prvo bio sa sestrom Carlosove supruge, a trenutno je “navodno” sa devojkom koju vidite na slici iznad, ali ni o njoj se ne zna mnogo!

Pročitajte još  Nakon osam godina: Big Time Rush objavili novi singl!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Big Time Rush

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Gde su i šta rade članovi benda Big Time Rush?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.