Gde je nestala ljubav? Cameron Dallas i Hailey Baldwin se raspravljaju preko Twittera!

Već mesecima Hailey Baldwin i Cameron Dallas deluju nerazdvojno i čini se da su u vezi ali izgleda da se desilo nešto baš loše, sudeći po porukama koje ovih dana ostavljaju na društvenoj mreži Twitter.

Sve je 20. juna ujutur kad je Cameron ostavio nejasnu poruku, “Bezosećajan sam ali ti si me učinila takvim” a par sati kasnije je dodao, “Verovati ljudima je nekad baš loše” i “Ne želim da pojurim u nešto ako je prerano”. Sa druge strane, Hailey je iz čista mira napisala, “Ima li nekog ko zaista voli sukobljavanje?” Najnoviji tvit Cameron je ostavio prošle noći napisavši, “Puno naučite iz pokušaja i grešaka” a samo par sati kasnije Hailey je uzvratila sa, “Kad pričate, sto milijardi grešaka nestaje”.

Iako je teoretski moguće da je podudaranje ovih tvitova slučajnost, svi su znaci da Cameron i Hailey preživljavaju krizu i da nam Cam poručuje da ne želi da ulazi u vezi sa nekim ko nije iskren prema njemu. Sa druge strane, Hailey mu odgovara da o svemu treba da pričaju umesto da to čuvaju u sebi i prave greške. Biće zanimljivo videti da li će ih kamere uhvatiti zajedno narednih dana ili će se ispostaviti da su se razišli.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hailey Baldwin ne pušta Shawna Mendesa: Mnogo joj se dopada, on je najbolji momak!

2 thoughts on “Gde je nestala ljubav? Cameron Dallas i Hailey Baldwin se raspravljaju preko Twittera!

  1. On mi je bas drag,i mislim da je upravu da ne treba biti u vezi,ako taj sa kim si u vezi ne bude iskren,a od hailey je svasta ocekivati,ona bi mozda cak ga i prevarila,ali ipak necu da se misam u tudja posla! <33333

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.