Garantovano popravlja dan: Spot Eda Sheerana za “Galway Girl” je nešto najlepše što ćete videti danas!

Obećavamo, ma koliko da vam je možda težak današnji dan, gledanje spota koji je danas Ed Sheeran objavio za pesmu “Galway Girl” sigurno će vam izmamiti osmeh na lice! Ova pesma postala je hit i pre videa zahvaljujući fenomenalnom ritmu i divnoj priči o ljubavi a spot je u najmanju ruku podjednako dobar!

Ed je za ovu priliku angažovao prelepu irsku glumicu Saoirse Ronan a čitav spot je i snimljen u irskom gradiću Golvej, baš kako pesma nalaže! Njih dvoje vidimo kako jurcaju ulicama, igraju i pevaju po lokalnim pabovima i povremeno upadaju u nevolje, iako se sve završava sa osmehom!

Koliko su se Ed i Saoirse dobro zabavljali i zbližili na snimanju najbolje govori to što mu je ona istetovirala naziv pesme na ruci ali ga namerno napisala pogrešno pa umesto “Galway Girl” (devojka iz Golveja) on ima natpis “Galway Grill” (Golvejski roštilj)

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #98 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

3 thoughts on “Garantovano popravlja dan: Spot Eda Sheerana za “Galway Girl” je nešto najlepše što ćete videti danas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.