Frontmen Metallice dokazao da je Belieber: Oduševljen što Justin nosi majicu njegovog benda!

11372088_1604314369833157_581697015_n

James Hetfield, frontmen najslavnijeg hevi metal benda na svetu, otkrio je svoju listu “Top 10 stvari u 2015” putem rukom pisanog spiska objavljenog na oficijelnom sajtu Metallice.

Kad je u junu ove godine na Instagramu objavio fotku na kojoj nosi široku crnu majicu s logom Metallice, Justin Bieber izazvao je provalu mržnje fanova ovog kalifornijskog rok kvarteta. “Skidaj tu majicu, ne zaslužuješ da je nosiš,” napisao je jedan, dok je drugi dodao, “Volim Metallicu ali mrzim Justina Biebera”. Pitamo se, hoće li nakon Jamesove liste takvi i njima slični obožavaoci promeniti mišljenje?

jameshetfieldbestthings2015_638

Kako vidite, na Jamesovoj listi stvari koje su mu obeležile godinu koja je na izmaku našla se i stavka koja kaže – “Justin Bieber nosi majicu Metallice!”, kao i podatak da je, snimajući novi album, uspeo da nađe “najbolji zvuk gitare do sad”. A da članovi ovog benda još od ranije cene Biebsov lik i delo, uverili smo se još 2013. godine, kad je Hetfield u intervjuu za magazin Q izjavio ono čuveno, “Jesmo li Belieberi? Jesmo!”, našta je bubnjar Lars Ulrich dodao: “Je li moguće poštovati ga a ne biti Belieber? Cenim njegov rad i mislim da je supertalentovan, tako da ispada da sam i ja neka vrsta Beliebera. Ako se njemu dopada naša pesma ‘One’ i sviđa se kao osoba Liamu Gallagheru, onda okej, neka bude tako”.

Pročitajte još  Ogromno interesovanje: Biebs prodao svoj "izgubljeni" Ferrari na aukciji za veliki novac!
Metallica (l-d): Robert Trujillo, Lars Ulrich, James Hetfield i Kirk Hammet
Metallica (l-d): Robert Trujillo, Lars Ulrich, James Hetfield i Kirk Hammet

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.