Frka u najavi? Justin će sedeti u Taylorinoj blizini na dodeli MTV VMA!

Ribbet collage

Dve superzvezde – koje nisu baš u sjajnim odnosima – na ceremoniji će deliti samo jedan red!

Justin Bieber planira da napravi veliki kambek na predstojećoj dodeli nagrada MTV VMA, ali hoće li njegov nastup zaseniti moguća svađa s nekadašnjom prijateljicom Taylor Swift? Naime, Famoza je bacila pogled na raspored sedišta na ovoj ceremoniji i otkrila da će dvoje pevača u gledalištu deliti samo jedan red i par metara razdaljine. Ups!

taylor-swift-vma-seat

Nije tajna da se Tay i Jus međusobno ne mirišu previše, a posebno nakon što je plavuša složila kiselu facu dok je Kanađanin pričao s njenom BFF Selenom Gomez, na dodeli Billboard Music Awards 2013. godine (pogledajte video).

Ipak, možda je dve zavađene zvezde neko namerno stavio da sede u neposrednoj blizini – nadajući se da će, nekim čudom, doći do njihovog pomirenja.

485448348

Takođe, uočili smo da će na dodeli jedna pored druge sedeti Kylie Jenner i Britney Spears – što je na svoj način pozdravila kontroverzna voditeljka MTV VMA Miley Cyrus – dok će se Demi Lovato naći u društvu Kelly Osbourne, Rite Ore, Colbie Caillat i Pharrella Williamsa.

485423740

Sve u svemu, očekujemo da će ovogodišnja dodela Video Musis Awardsa biti jedna od najuzbudljivijih do sad, a da li će tako zaista i biti – otkrićemo 30. avgusta u direktnom prenosu na kanalu MTV Adria.

Pročitajte još  Justin Bieber, Madison Beer, Bella Hadid: Ko je najbolji TikToker?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Frka u najavi? Justin će sedeti u Taylorinoj blizini na dodeli MTV VMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.