French Montana o Drakeu: “On je moj brat iz prošlog života!”

U svetu poznatih ličnosti, prava je retkost naći pouzdanog i lojalnog prijatelja, a to odlično zna i French Montana, koji svog dugogodišnjeg prijatelja Drakea doživljava kao jednog od retkih ljudi s kojima ima tako dobar odnos, na javnoj sceni i u privatnom životu.

“Ne upoznaješ mnogo pravih prijatelja u igri, pa kad upoznaš nekoga s kim ti je veza prava, moraš da sačuvaš taj osećaj i vezu što čvršću možeš jer ne nalaziš svaki dan mnogo takvih ljudi”, kaže on za Haute Living magazine, “od 1000 ljudi, možda upoznaš 10 koji ti pokazuju iskrenu ljubav. To smo Drake i ja. Imali smo istog oca i majku – mi smo braća iz prošlog života”.

French Montana takođe kaže da on i Drake retko pričaju o poslu i o svojim projektima kada su zajedno, jer su prijatelji i posao tada ostavljaju po strani.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Drake i Kanye West se svađali na netu, Ariana Grande im održala lekciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.