Film Ariane Grande pretvoren u dva filma!

Ariana Grande sprema se za svoju prvu veliku ulogu na filmu, s obzirom da ćemo je gledati u mjuziklu “Wicked“. Međutim, ovo ostvarenje je toliko glomazno da će zapravo morati da bude podeljeno na dva filma!

U objavi režisera Jona M. Chua koju je prenela Ari, stoji da će se dva filma pojaviti krajem 2024, odnosno 2025. godine, tako da će se fandom još načekati pre nego što vidimo i prvi trejler. “Evo šta se desilo: dok smo se pripremali za produkciju prošle godine, postajalo je jasno da će biti nemoguće staviti sve u jedan film, a da se ne izbaci nešto važno”, stoji poruci.

“Mi smo hteli da izbacimo neke pesme ili da skratimo pojavljivanje likova, ali onda je ispalo da će to uništiti originalnu priču. Zbog toga smo odlučili da sebi podarimo veće platno i da ne napravimo jedan nego dva Wicked filma! Sad možemo da ispričamo priču na pravu način i da joj podarimo dubinu i više iznenađenja.”

“Cynthia, Ariana i ja – svi iz produkcije i glumačke postave želimo da stvorimo nešto što fanovi zaista žele – uzbudljiv, fantastičan svet pun dinamičnih likova”, zaključuje on. Arianatore trenutno najviše zanima koliko dugo će Ari snimati svoje scene, kao i da li će uprkos tome makar najaviti novu turneju ove godine!

Pročitajte još  Kaća proverava vaše znanje o Ariani Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.