Fenomenalni odnosi: Sabrina i Tini razmenjuju komplimente na Twitteru!

13534352_652555608227953_1859765618_n

Martina Stoessel i Sabrina Carpenter pre nekoliko meseci su se sprijateljile tokom boravka u Španiji a kako obe trenutno promovišu svoje albume, jedna drugoj su pružile podršku!

Tini je tako na svom Twitteru objavila sliku Sabrininog albuma uz komentar, “Danas sam čula novi album Sabrine Carpenter i obožavam ga!” a onda joj je Sabrina uzvratila promovisavši “Tini Special Edition” rečima, “Šaljem puno ljubavi Tini Stoessel za njen novi album”.

Martina je jedna od retkih latino zvezda koja uspešno gradi prijateljstva u Americi što bi joj moglo pomoć da i u tom delu sveta izgradi uspešnu karijeru što je pre nje malo kome pošlo za rukom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ludnica: U Rumuniji rasprodate sve karte za "Violetta Live", proširen kapacitet!

9 thoughts on “Fenomenalni odnosi: Sabrina i Tini razmenjuju komplimente na Twitteru!

  1. dIVJej???
    Violetta
    Voliš prijateljice koje te najbolje poznaju i razumiju. Koje će te uvijek nasmijati i razvedriti. One koje su pune energije i kad padnu,uvijek ustanu. Violetta je baš prijateljica za tebe. Wow! SU ZAJEDNO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.