Fenomenalna Zendaya: Ne pada mi na pamet da pijem alkohol, ne želim da izgubim kontrolu nad sobom!

U Americi, pravo punoletstvo je tek kad napunite 21 godinu s obzirom da tad prestaju sve zabrane, pa i ona o tome da ne možete da pijete alkoholna pića. Dok mnoge druge zvezde sve srećne najavljuju kako će taj rođendan da proslave opijajući se, Zendaya ističe da je alkohol nešto što joj je potpuno nepotrebno.

Zendaya se na svoj 21. rođendan, 1. septembra obratila fandomu na svom sajtu gde je napisala, “Danas punim 21 godinu! Međutim, to što sad više nemam zabranu da pijem ne znači da ću početi da se opijam. Ja uopšte ne planiram da počnem da pijem”. Kako Zendaya ističe, jako joj je važno da uvek bude svesna svega što joj se dešava.

“Moj život ima previše stresa da bih se opuštala alkoholnim koktelima. Čitav posao koji se bavim je previše lud da bih sad gubila kontrolu nad sobom i svojim odlukama. Zato, ne želim da u svoj život uvedem piće! Uz to, ne želim da postanem zavisna. Na kraju krajeva, zašto da se navikavate na nešto što vam uopšte nije potrebno u životu”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

3 thoughts on “Fenomenalna Zendaya: Ne pada mi na pamet da pijem alkohol, ne želim da izgubim kontrolu nad sobom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.