Fanovi Little Mixa brinu: Gde je nestala Jesy Nelson?

Ovih dana devojke iz Little Mixa rade na svom albumu, ali pažnju sa ove novosti mnogo skreće konstantno odsustvo jedne članice benda.

Naime, Jade, Leigh-Anne i Perrie na svojim Instagram nalozima su prilično aktivne kada je u pitanju njihov novi album, ali u ovoj družini jedna osoba fali – Jesy Nelson dugo nije bila deo postova ostalih devojaka, a o albumu uopšte nije govorila. Po društvenim mrežama već je počelo da se šuška da Jesy nije uključena u proces pisanja pesama, i to je Mixere zabrinulo.

Ipak, Jesy jako uživa sa svojim momkom i prijateljima u ovom periodu i nikako ne bi trebalo da joj neko zbog toga zamera – na kraju krajeva, vrlo je moguće da su ovo samo slučajne pretpostavke i da devojka ovih dana nije zainteresovana za promociju i fotografije, ali je uprkos tome verovatno tu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

2 thoughts on “Fanovi Little Mixa brinu: Gde je nestala Jesy Nelson?

  1. I am sick of people moaning about jesy ‘leaving the girls’ just because she may not be on social media 24/7 or out with the girls.. maybe she just wants some time with her family & she probably sees the girls more than we think they just don’t put it on social media.

    Slažem se sa ovime! Sigurna sam da Jesy nema razloga da napusti lm. Sada važi pravilo da se nešto nije desilo ako to ne postaviš na internet, i ljudi se mnogo vode po tome.

  2. Normalno da Jesy nije tu kada je na putovanju a i pojavila se na snimanju za onaj dry sampon tkd ne verujem da se tu nesto desava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.