Fandomu na poklon: Ari besplatno objavila dve pesme koje nisu stale na album “Dangerous Woman!”

5761413a3092e

Ariana Grande već je pokazala da joj novac nije najvažnija stvar na svetu odbivši da peva na mitingu američke Demokratske partije a sad je fandomu poklonila dve pesme koje su se umalo našle na albumu “Dangerous Woman”!

Ari je tako napravila svoj nalog na mreži Sound Cloud na kojoj se objavljuje muzika i tu je postavila pesme “Voodoo Love” odnosno novu verziju pesme “Honeymoon Avenue” koja se našla na njenom prethodnom albumu, “Yours Truly”.

Obe pesme su do kraja završene i definitivno su mogle da se nađu na nekom budućem albumu Ari ali ona je odlučila da i ovo bude još jedan način da pokaže fandomu koliko ceni njihovu podršku i želi da im se zahvali i na ovaj način. Inače, kako je neko već napravio nalog “Ariana Grande” na Sound Cloudu, Ari je svoj nalog duhovito nazvala “arianagrandeforrealidkwhyicantgetmyownlinkbutok” što bismo mogli prevesti kao “Ariana Grande zapravo, ne znam zašto ne mogu da koristim svoje ime ali OK”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U dobrotvorne svrhe: Justin Bieber i Ariana Grande snimili "Stuck With U"!

11 thoughts on “Fandomu na poklon: Ari besplatno objavila dve pesme koje nisu stale na album “Dangerous Woman!”

  1. pesme ni nisu bile namenjene albumu dw. honeymoon avenue je pesma sa prvog albuma, ovo je samo originalna verzija koja nije bila u ritmu sa ostalim pesmama. kao i voodoo love koju je pevala uzivo kad je izbacila yours truly

    1. Obično takve stvari na deluxe verzije albuma ili kao posebne bonus pesme, često baš na narednim albumima 🙂 U krajnjem slučaju, mogla je da ih sačuva za neki album neizbačenih pesama ali eto, poklonila ih je 🙂

  2. Ako uspete da dovedete Arianu ove godine i ako bude bio meet&greet to ce biti najbolji dan u mom zivotu!🙏💘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.