Fandom zabrinut za sudbinu Jimina, protest ispred zgrade Big Hit Entertainmenta!

BTS Army izuzetno je nezadovoljan time kako se menadžment grupe odnosi prema Jiminu, i to sad i javno pokazuju. Naime, oni su sad skupili novac i poslali ispred sedište Big Hit Entertainmenta kamion koji sadrži jasnu poruku da nešto mora da se promeni.

Ono što fandom smatra jeste da Big Hit sputava Jimina, kao i da ih je baš briga za razne glasine koje se šire o njemu. Na porukama tako piše, “Big Hit bi trebalo da planira razne individualne promocije kako bi Jimin iskazao svoj neverovatan talenat. Trebalo bi da prestanete da ga gušite. Tužite sve koji objavljuju lažne vesti o njemu.”

Ovi fanovi izdali su i posebno saopštenje, u kome kažu da je Jiminova solo karijera ugrožena, kao i da je ovaj protest njihov način da ih nateraju da nešto promene. Naravno, ovakav vid protesta u Južnoj Koreji je već prilično uobičajen.

Međutim, kako prenosi News 18, ima onih koji smatraju da su ovo potpune gluposti, i da protest prave antifanovi! “Ja ne razumem zašto oni ovo rade. Jimin dobija mnogo podrške od kompanije. On je jedan od glavnih plesača i glavnih vokala u timu. Jimin dobija i mnogo stihova u velikom delu BTS pesama. U intervjuima, on je u centru, kao i na reklamama. Šta još oni hoće?”

Pročitajte još  Dva k-pop fandoma imaju isto ime, vikend proveli u svađi!

Jim inače uživa enormnu popularnost, pa Hello Kpop prenosi kako je on najpopularniji član jedne muške k-pop grupe već više od dve godine zaredom! Kad to znamo, onda može i ne čudi što pojedini fanovi uvek žele da on dobija još više prostora, ali čini se da je on zadovoljan ovim što ima sad.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.