Fandom uznemiren jer im se Ariana Grande zahvaljuje

Ariana Grande održala je ovih dana koncert u Stokholmu, ali tamo se desilo nešto krajnje neuobičajeno. Naime, Ariana je hvalila svoje Arianatore jer su se ponašali primereno prema njoj, što je dobar deo fandom rastužilo, jer se čini da je ovo bila retka prilika kad je sve prošlo kako treba.

Neko je tako na twitteru objavio video gde Ariana peva dok je fandom nežno drži za ruku, što je velika razlika u odnosu na neke druge nastupe gde su je oni bukvalno vukli. Ari je bila toliko srećna da je u jednom momentu sklopila ruke pokazujući da je prezahvalna na tome.

Neko od Arianatora pametno je primetio da je ovo jako lepo, ali i tužno, jer govori da se to dešava toliko retko da Ari oseća potrebu da se zahvali. “Bili su nežni, pa je ona zato ostala sa njima neko vreme. Vi ostali je vučete za ruku a onda se pitate zašto ona neće da bude više sa vama. Vi ste sebi najveći neprijatelji.”

Mogu li ovo svi fandomi da shvate na isti način? Šta kažete da kad nam neka zvezda dođe sledeći put, da nas zauvek zapamte jer smo ih tretirali kao ljudska bića? Smete da se smejete, da skakućete od sreće da im mašete i šaljete poljupce, ali ne i da ih jurite i ponašate se kao da su cirkuska atrakcija. Ako hoćete primer savršenog ponašanja, podsetimo se kako su Belieberke ispratila svog Justina pre tri godine u Zagrebu.

Pročitajte još  Zdravo svete! Ariana Grande se konačno vratila u javnost!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.