Fandom uživa: Stiže sve više fotki obožavalaca sa Lisom i Lenom!

Kao što znamo, Lisa i Lena ovih dana borave u Hrvatskoj, a čini se da se odlično provode i da im nimalo ne smeta pažnja fandoma koju dobijaju. Uostalom, vidi se to i po njihovim slikama!

LeLi na brojnim fotkama poziraju uglavnom sa devojkama, a pritom prave lude face! Sa druge strane, obratite pažnju na članice fandoma, koje su po pravilu vrlo mirne, kao da su u šoku! Bilo bi lepo čuti i malo njihovih utisaka, ali nešto sam čini da su ovi susreti prošli savršeno.

LeLi su inače postavile i dve fotke iz Poreča gde ih vidimo uz obalu mora i poruku “Uživamo u svakom momentu”. Često nas pitate koliko dugo će one ostati tamo i da li planiraju da posete još neki grad, ali to je zaista nemoguće reći, jer je ovo njihovo letovanje. Mi se nadamo da će nam one doći ove godine na Balkan Tube Fest, što će biti mnogo bolja prilika da provedete neko vreme sa njima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lisa i Lena ovih dana ponovo u Hrvatskoj?

One thought on “Fandom uživa: Stiže sve više fotki obožavalaca sa Lisom i Lenom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.