Fandom u suzama: Harry Styles održao jutarnji koncert, pevao i pesmu One Directiona!

Ko živi u Njujorku i nije ga mrzelo da čitavu noć provede na ulici, mogao je besplatno da posmatra Harryja iz prvog reda tokom njegovog gostovanja u Today šou gde je on izveo nekoliko pesama sa svog solo albuma ali i jednu numeru iz kataloga One Directiona!

Harry je po prvi izveo pesmu “Carolina” koja nam se odmah dopala (a i fandomu) ali i dve do sad predstavljene numere, “Ever Since New York” i “Sign of the Times”. Ipak, pravi delirijum nastao je kad je on krenuo da peva “Stockholm Syndrome” što je prvi put da neko od 1D momaka uživo kao solista izvodu neku od pesama svoje grupe! Postoji li bolji dokaz da Harry ne zaboravlja svoje korene i da će se vratiti!

Inače, interesovanje za ovaj nastup bilo je toliko da su Directioneri verovali ili ne čekali u redu tri dana, još od subote popodne iako je nastup bio u utorak ujutru! “Bilo je vreća za spavanje, red je bio dugačak šest blokova ulica. Ovakva ludnica bila je samo kad je Justin Bieber gostovao prošle godine”, kaže producent šoua Today.

https://youtu.be/qZW1jIroVGA

https://youtu.be/caYLZq5s8x0

https://youtu.be/2Q1Mcip_k5s

Kako to uvek biva, Harry je fandomu poslao pizze da lakše preguraju ove dane a tokom gostovanja na scenu je izveo i jednu porodociu koja je vozila 11 sati samo da bi ga videla! Jedna Directionerka je napisala na svom čelu “Styles” a kad ju je voditelj upitao da li se to skida, ona je odgovorila, “To je trajni marker!”

Pročitajte još  Directioneri razočarani i besni: Zašto 1D nije dobio Gremi nominaciju?

Iako su naši Directioneri pomalo uspavani, fantastično je videti da je u svetu stanje isto kao nekad! Fandom je veoma živ, pun nade da će se bend vratiti a u međuvremenu daje 200% podrške svakom od momaka u njihovim solo projektima!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot, Getty

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Fandom u suzama: Harry Styles održao jutarnji koncert, pevao i pesmu One Directiona!

  1. Vec obozavam pesmu Carolina. Vristala sam kad sam videla da je pevao Stockholm Syndrome!! I bio je prelep kao i uvek, prelepo mu stoji roze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.