Fandom u šoku: Justin Bieber istetovirao čitav torzo!

Biebs je svoju ljubav prema tetovaža nasledio od tate Jeremyja koji na sebi ima sve i svašta a sad je načinio veliki korak čak i za njegove standarde s obzirom da je sve tetovaže koje ima na torzou spojio u jednu i pritom dodao još stvari!

Biebs je naravno to uradio kod čuvenog tatu umetnika Bang Banga a zadatak nije bio nimalo lak, s obzirom da je trebalo nekako uklopiti u jednu celinu sve silne simbole koje Biebs ima po sebi. I Bang Bang priznaje da se namučio s obzirom da mu je za ovo što vidite trebalo čak 26 sati! Međutim, internetom sad provejavaju negativni komentari i to ne od dežurnih hejtera već od Beliebera koji ne razumeju sve ovo!

“Reči ne mogu da opišu koliko sam sad ljuta na njega”, tvitovala je jedna devojka a druga se pita, “Šta je to Biebs uradio svom stomaku sa silnim tetovažama?”. Belieberke kažu da razumeju da je to njegovo telo ali da nije bilo potrebno da ovako uništava svoj izgled, pogotovu jer mu se sad više ne vide ni trbušnjaci niti bilo šta drugo. Kako se vama ovo čini? Naravno, Biebs ima dovoljno novca da sve ove tetovaže ukloni jednog dana iako to ne bi bila ni jednostavna ni bezbolna procedura. Ipak, čini se da on o tome neće ni razmišljati u skorije vreme.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Mnogo bih volela da snimim film sa njom": Tini u novom videu priča o Seleni i Justinu!

9 thoughts on “Fandom u šoku: Justin Bieber istetovirao čitav torzo!

  1. Meni se ovo ne svidja, ali inače nikako ne volim tetovaze možda može jedna mala ili dvije, ali ovo je po meni pretjerivanje. Jer trebamo da volimo svoje tijelo onakvo kakvo je. Ovo nije hejt, da je ovo na primjer Jorge uradio ne bi mi se isto svidjelo. Ali dobro svako ima pravo da radi sa svojim tijelom šta god želi jer je to njihovo tijelo.?

  2. Meni se ne sviđa, ali ja inače nisam ljubiteljica tetovaža, ali to neki vole, a o ukusima se ne raspravlja

  3. Meni se ovo uopšte ne sviđa,ali u svakom slucaju to je njegovo telo i on odlucuje sta ce s njim raditi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.