Fandom je fasciniran razlikom u visini Camile i Shawna!

Nekako je tužno kad vidimo devojke koje misle da ih momak neće ni pogledati jer sebe smatraju patuljkom, kao što je podjednako tužno kad devojke ne žele ni da pogledaju momka koji ne zadovoljava njihov kriterijum visine. Na sreću, Shawn i Camila nisu toliko plitki i to oduševljava sve!

Dok je Shawn Mendes visok 187cm i još pomalo raste jer je i dalje veoma mlad, Camila je visoka 157cm, što daje razliku od 30 cm koja je lako vidljiva gde god da se oni pojave! Njihove fandome to fascinira, ali Shawn i Cam to do sad nisu komentarisali. Mi se nadamo da će se i drugi voditi njihovim primerom, jer kad birate ko vam se sviđa, najgluplji kriterijum je visina.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Proglašeno 100 najzgodnijih muških zvezda godine: Joe Jonas poslednji na listi, Harry Styles na sredini, veliki trijumf člana BTS!

One thought on “Fandom je fasciniran razlikom u visini Camile i Shawna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.