Famoza specijal: Marija odgovara na vaša pitanja!

marija

Ove nedelje pravimo pauzu kad je reč o Famoza TV ali umesto toga imamo nešto novo! Naša Marija Pantin odgovara na pitanja od kojih se većina tiču koncerata zvezda kao što su Tini ili Selena Gomez.

Recimo, interesovalo vas je šta se dešava sa turnejom Martine Stoessel ili da li bi bilo lakše dovesti Selenu kad ona krene na svoju narednu turneju. Osim toga, mnogi od vas želeli su bolje da upoznaju Mariju pa ćete saznati njeno mišljenje o vama kao i da li ona planira da vam nešto peva ubuduće, kao što je nedavno objavila delić obrade Arinog hita „Love Me Harder“. Takođe, možete li da pogodite koje od mladih zvezda sa velikim fandomima ona najviše voli?

Naravno, i dalje imate mogućnost da nam šaljete pitanja! Pitanja koja šaljete mogu se ticati svega što vas interesuje a vezano je za teme kojima se bavimo na Famozi. U svakoj emisiju trudićemo se da odaberemo najinteresantnija pitanja a na koja ujedno možemo i da vam damo najpouzdanije odgovore! Kako je ovo ipak nešto potpuno novo, trudićemo se da iz emisije u emisiju budemo sve bolji i sve više izlazimo u susret vašim željama. Kad smislite pitanje za Mariju, sve što treba da uradite jeste da ga pošaljete na našu e-mail adresu [email protected] a u naslov poruke stavite “Pitanje za Mariju”. Dozvoljeno je da pošaljete više pitanja ali računajte da možemo odabrati samo jedno od njih.

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Famoza specijal: Marija odgovara na vaša pitanja!

  1. MARIJA JE SAVRŠENA? Zaista mi je prijalo da odgledam ovo, pitanja su super i jedva čekam sledeće izdanje! Kada će ono otprilike biti? :))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.