Famoza Music Shop preporuka dana: Pripremite se za novu 1D turneju uz “Made in the A.M.” CD!

1132467-48453I40339

U našoj prodavnici nalaze se svih pet albuma One Directiona a mi vam danas posebno preporučujemo “Made in the A.M.” album koji se ne bez razloga smatra do sad najboljim u karijeri momaka!

Muzički stručnjaci tvrde da je ovaj album najbolji do sad jer su momci više nego ikad učestvovali u pisanju tekstova i komponovanju, prenoseći svoje emocije u stihove i melodije! Mi se u potpunosti slažemo sa tim jer kad album otvara “Hey Angel”, jedna od najboljih pop pesama 2015. godine, jasno je da nas čeka spektakl koji zatim nastavljaju “Drag Me Down”, “Perfect”, “What a Feeling”, “History” i druge pesme koje je fandom jako zavoleo!

Ovaj CD ima i još jednu svrhu – kako je Niall Horan najavio, njegova želja jeste da se bend nakon pauze odmah vrati i napravi povratničku “Made in the A.M.” turneju pa je ovo najbolji način da se spremite za nju!

Ovo remek delo pop muzike možete kupiti po ceni od 1699 dinara u našoj prodavnici ovde a diskovi se šalju odmah čim ih naručite i stižu vam u roku od dan, najviše dva. Uz sve to, svakom kupovinom pomažete Famozi da nastavi sa radom jer sav novac koristimo upravo u tu svrhu!

Autor: Famoza.net
FOTO: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Simon Cowell: 1D mi poručuju da sam nepoželjan, žao mi je što sam Zayna učinio slavnim!

9 thoughts on “Famoza Music Shop preporuka dana: Pripremite se za novu 1D turneju uz “Made in the A.M.” CD!

    1. Biće ga u prodavnici svakako, pa kad god možeš, znamo da to nije malo para 🙂

  1. Neka traje ta prodavnica zelim da porucim za rodjendan svoj pa za drugaricin….. Samo moram cekati

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.