Famoza music chart #218 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Kako je neko od vas konstatovao u komentarima, k-pop izvođači postepeno preuzimaju našu top listu! BTS nastavlja totalnu dominaciju ove nedelje, a sad prve četiri pozicije zauzimaju upravo k-pop grupe. S obzirom da smo ve nedelje na listu uvrstili i NCT Dream, možda se i oni uvuku u to društvo!

Promena sistema glasanja najviše je naštetila Tini koja je izgubila jednu pesmu na listi, dok su preostale skliznule blizu dna. Ipak, ko zna, možda će stanje već naredne nedelje biti skroz drugačije!

Glasanje traje do srede, 13. maja u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za pet pesama koje vam se najviše sviđaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  ITZY: Mi ne pevamo o ljubavi, već o samopouzdanju!

7 thoughts on “Famoza music chart #218 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

  1. Prijedlog IU x Suga ''Eight'' kada vas je vec krenulo sa kpopom nek ide 🙂 🙂 🙂

  2. iu, suga – 8
    astro – knock
    lauv – modern loneliness
    halsey – you should be sad
    5sos – wildflower

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.