Famoza music chart #214 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Ovu nedelju obeležila je neviđena dominacija BTS-a koji sad čvrsto drži prve pozicije, a Ariana Grande i njen fandom totalno su posustali posle meseci u kojima su stalno pobeđivali! Da li je to znak da BTS počinje totalno da dominira kao fandom na našim prostorima?

Sve se dosta usporilo kad je u pitanju muzika, pa nema ni vaših predloga, a mi smo ove nedelje na listu uvrstili samo novi singl Little Mix – Break Up Song. Još jednom da podsetimo – kako Tini ima četiri pesme na listi, jedna sigurno ispada naredne nedelje!

Glasanje traje do srede, 15. aprila u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish: Užasnuta sam i sramota me je, nema opravdanja

One thought on “Famoza music chart #214 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.