Famoza music chart #208 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Na našoj prvoj ovogodišnjoj listi imali smo čak sedam noviteta, a pet njih ostalo je na listi! Ipak, stanje u vrhu nije se promenilo, pa je Ariana Grande nastavila da dominira sa “7 rings”, a i ostale njene numere su u samom vrhu liste. Dobro stoji i Tini, ali kako sad ima četiri pesme na listi, jedna će ispasti naredne nedelje.

Ove nedelje imamo dva noviteta – nove singlove Justina Biebera i Camile Cabello, pa je za očekivati da oni “prežive”. Mi vas ponovo podsećamo da Famoza ima i svoju Deezer listu koju radimo u saradnji sa muzičkom kućom Mascom, i koja se redovno osvežava!

Glasanje traje do srede, 26. februara u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne: Jako mi se sviđa Miley ali Demi je nešto posebno!

7 thoughts on “Famoza music chart #208 – Glasajte za sve omiljene pesme!

  1. Po mom mišljenju mogli biste da dodate i Louis-ovu pesmu "Walls", znam da nema mnogo pregleda na YT-u, ali on definitivno zaslužuje da bude na ovoj listi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.