Famoza music chart #202 – Glasajte za sve omiljene pesme!

U jeku priprema za svoju evropsku turneju, Tini Stoessel nastavlja da dominira našom top listom! Pevačica i ove nedelje drži prve tri pozicije poprilično ubedljivo, a sledi je standardna ekipa poput Shawna, Camile, Selene ili Ariane sa svojim brdom pesama, od kojih će ona sa najmanje glasova ispasti naredne nedelje!

Kad je reč o novitetima, na listu nam se vraćaju Ruggero Pasquarelli i eMMa Gunnarsen, a interesantno, niti jedna od ovih pesama nije na engleskom! Podsećamo vas i na to da je ovo jedna od poslednjih lista ove godine, kao i da samo pesme koje su makar jednom pobeđivale na našoj listi u 2019. godini idu direktno u finale izbora za hit godine!

Od ove nedelje pozivamo vas i da na Deezeru preslušavate Famoza Topsify listu koju radimo zajedno sa kompanijom Mascom koja je zastupnik muzičke kuće Warner, kao jedne od tri najveće na svetu! Na listi se nalaze sve pesme sa naše top liste, ali i druge numere koje mislim da bi vredelo da poslušate. Javite nam vaše utiske!

Glasanje traje do srede, 20. novembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Pročitajte još  Stigao je! Poslušajte novi singl Ariane Grande i Calvina Harrisa!
The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Famoza music chart #202 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.