Famoza music chart #200 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Stigli smo i do jubilarne liste broj 200, a baš kao i na listi 100, pobednica je ponovo Martina Stoessel! Naša top lista postoji od prvih dana Famoze, još od 2015. i oduvek je bila način da od vas saznamo šta volite da slušate i tome prilagođavamo vesti, pa i albume koje povremeno delimo, a tako će biti i ubuduće.

Tini ove nedelje drži prve tri pozicije, a oprostili smo se od njenog hita “Por Que Te Vas” koji je pobedio osam puta, ali je ove nedelje imao najmanje glasovaod četiri njene pesme na listi. Pažnju moramo skrenuti i na odličan start Selene Gomez koja je već peta, a ove nedelje na listu smo uvrstili i njen novi singl! Još jednom, uvek smo raspoloženi da čujemo vaše predloge za top listu kao i načine kako je da izmenimo da ona vama bude zanimljivija!

Glasanje traje do srede, 6. novembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ućutkani hejteri: Ari Grande ispunjavala snove fandomu a čak nije bio ni njen koncert! (video)

10 thoughts on “Famoza music chart #200 – Glasajte za sve omiljene pesme!

      1. Da, ali cisto da vidimo ko bi dosao… Vredili truditi se i nadati… Probali ste to i sa MM i isplatilo se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.