Famoza music chart #194 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Škola je uveliko počela, a to se dobro vidi po broju vaših glasova na ovonedeljnoj top listi. Ipak, ni to nije promenilo stanje na vrhu gde su još jednom ostali Shawn Mendes i Camila Cabello. Slavnom paru ponovo najviše prete Tini Stoessel i Ariane Grande, koje u ovom momentu imaju po čak četiri pesme na listi. Tini će jednu sigurno izgubiti naredne nedelje, a Ariana nedelju dana kasnije!

Kad je reč o novitetima, poslušali smo vaš predlog i uvrstili Sama Smitha na listu, naravno uz “Don’t Call Me An Angel” Ariane Grande, Miley Cyrus i Lane Del Rey!

Glasanje traje do srede, 25. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Tini proslavila 22. rođendan, najavila prvi singl sa trećeg albuma!

6 thoughts on “Famoza music chart #194 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

  1. Imam osecaj da ce se Don't Call Me Angel i Señorita zestoko boriti za prvo mesto 🥵🥵

  2. Oprostite famozo ali je uopšte ne mogu da glasam neznam zasto ,tako je bilo i na prosloj listi.
    😔😢😢😡

  3. Prijedlog za slijedeću listu: TWICE – Feel Special ✨ MV i EP izlaze sutra, a imam osjećaj da će pjesma biti veliki hit (Feel Special očekivani comeback OT9 sa Minom 🥰).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.