Famoza music chart #194 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Škola je uveliko počela, a to se dobro vidi po broju vaših glasova na ovonedeljnoj top listi. Ipak, ni to nije promenilo stanje na vrhu gde su još jednom ostali Shawn Mendes i Camila Cabello. Slavnom paru ponovo najviše prete Tini Stoessel i Ariane Grande, koje u ovom momentu imaju po čak četiri pesme na listi. Tini će jednu sigurno izgubiti naredne nedelje, a Ariana nedelju dana kasnije!

Kad je reč o novitetima, poslušali smo vaš predlog i uvrstili Sama Smitha na listu, naravno uz “Don’t Call Me An Angel” Ariane Grande, Miley Cyrus i Lane Del Rey!

Glasanje traje do srede, 25. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  „Voleću te zauvek“: Camila Cabello i Shawn Mendes hvale jedno drugo nakon Grammy dodele nagrada!

5 thoughts on “Famoza music chart #194 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

  1. Imam osecaj da ce se Don't Call Me Angel i Señorita zestoko boriti za prvo mesto 🥵🥵

  2. Oprostite famozo ali je uopšte ne mogu da glasam neznam zasto ,tako je bilo i na prosloj listi.
    😔😢😢😡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.