Famoza music chart #190 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Shawn Mendes i Camila Cabello su tako osvojili vaša srca da ste njihovo prvo mesto na našoj top listi sačuvali i ove nedelje, i ko zna koliko dugo će još njih dvoje ostati na prvom mestu, jer iza njih je hit singl Ariane Grande, ali sa skoro 40 glasova manje!

Dakle, Ari se nalazi iza “Senorite”, ali ona zauzima čak tri pozicije i ne dozvoljava Shawnu Mendesu da se popne više od petog mesta sa pesmom “If I Can’t Have You”! Na listi već imamo dve pesme Taylor Swift, ali smo ove nedelje dodali njenu naslovnu numeru “Lover” koja će večeras dobiti i spot, a drugi novitet je Normani i njena pesma “Motivation” koja preti da postane prvi Normanin veći solo hit.

Glasanje traje do četvrtka, 29. avgusta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Naša omiljena: Ariana Grande otkriva koju pesmu najviše voli da peva!

12 thoughts on “Famoza music chart #190 – Glasajte za sve pesme koje volite!

    1. Da, to sam i ja predložila prošlog puta. Mislim da bi se stanje na listi svakako bar malo promenilo, ovako je svake nedelje gotovo isto

      1. Da predozila si to i dobila jedno 20 likeova na komentaru i jos 10 komentara na foru "daa bilo bi zabavnije",a famoza je rekla "sta drugi misle?",svi zelimo promenu!!!

    2. A možda bi bilo bolje da se glasovi ne vide odmah, nego da se objave tek nakon zatvaranja glasanja… Šta mislite?

      1. stvarno bi bilo zabavnije da se glasovanje drzi u tajnosti i da nas drzite u neizvesnosti, a samo na kraju da se prezentuju glasovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.