Famoza music chart #177 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Konačno malo uzbuđenja na Famoza top listi! Tini jeste zadržala prvo mesto sa pesmom “22” ali na ostatku liste bilo je poprilično burno! Ariana Grande tako sad drži mesta broj 2 i 3 a ogroman napredak doživeli su BTS i BLACKPINK koji su bili pred ispadanjem a sad su skočili za 12, odnosno pet pozicija!

Odlično se drži i Billie Eilish na mestu broj 7, dok aktuelni singlovi Selene Gomez i Taylor Swift strmoglavo padaju. Ove nedelje odlučili smo se da pružimo novu šansu ATEEZ koji imaju novi singl, a po prvi put na listi je i JoJo Siwa!

Glasanje traje do srede, 29. maja u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Njegova jedina ljubav: Jorge i Stephie na zasluženom odmoru!

19 thoughts on “Famoza music chart #177 – Glasajte za sve pesme koje volite!

  1. neenenneenenennennerneenenenenenenenenenenenneenenenenenneneenennenenenene glasajte svi za tini glasajte samo za tini da pobijedi hajmo ako ste pravi tinisti da pobijedimo ari

  2. Jedino što imam da kažem je: BRAVO MM'ERI M&M VISE NISU NA LISTI-BRAAVO👎👏👏👏🙅😒😑

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.