Famoza music chart #167 – Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

Ariana Grande ne samo da je zadržala prvo mesto, već sad drži prve dve pozicije na Famozi top listi, što je zaista nezapamćeno! I njena treća pesma nalazi se u prvih pet, a Ari ove nedelje ima i novitet, odnosno duet sa 2 Chainzom. Kako joj se broj pesama na listi sad popeo na četiri, to znači da će jedna od tri stare pesme – ona sa najmanjim brojem glasova ispasti ove nedelje!

Drugi novitet ove nedelje Bars and Melody, dvojac za čiji dolazak se još uvek borimo i čiji je ovo povratnički singl. Naravno, Bars and Melody do sad nisu bili na našoj listi, pa je ovo dobra prilika da vidimo koliko vas se sviđa ono što oni rade!

Glasanje traje do srede, 20. marta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za pet pesama koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

27 thoughts on “Famoza music chart #167 – Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

  1. Glasao bih za sve jer su mi svi favoriti i sad se ne mogu odlučiti😂😂😂

  2. Već dugo čekam da stavite Dancing With A Stranger – Sam Smith, Normani. To je baš hit.

    1. Gužva ove nedelje, a bilo nam žao da izbacimo više pesama. Biće sigurno naredne nedelje, taman i malo više da se odomaći.

  3. Glasam za: Quiero Volver, Por que te vas, Wild, buwygf, 7 rings i Thank u, next! Srecno svimaa!

  4. Ako pesma Rule the world bude imala najmanje glasova od svih Arinih, da li onda ta pesma otpada?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.