Famoza music chart #104 – Glasajte za sve vaše omiljene pesme svakog dana!

Ove nedelje je “Si tu te vas” po 19. put uzastopno na mestu broj 1 i po tome je druga najuspešnija pesma ikad na našoj top listi, odmah iza “Drag Me Down” One Directiona koji je pobedio 24 puta! Taylor Swift je i dalje na svom najboljem plasmanu u karijeri jer je “Look What You Made Me Do” još uvek na mestu broj 2 a dobro se drži i Ariana Grande na poziciji broj 4.

Sa druge strane, prošlonedeljni noviteti u obliku pesama Olivie Holt i Melanie Martinez nisu vam se dopale, pa obe ispadaju sa liste. Naredne nedelje sa liste sigurno ispada jedna pesma Martine Stoessel, s obzirom da smo kao jedan od noviteta sad uvrstili njen novi singl “Te Quiero Más”, tako da ona na listi ima četiri umesto maksimalne tri pesme. Takođe, ove nedelje ponovo možete glasati za neograničen broj pesama!

Glasanje traje do ponedeljka, 23. oktobra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za koliko god pesama želite!! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Biebs oduševljen Arianom: "Izgledaš tako dobro!"

19 thoughts on “Famoza music chart #104 – Glasajte za sve vaše omiljene pesme svakog dana!

 1. I Famozo kod novih pjesama su ostale stare sličice koje su bile na pjesmama koje su ispale!

 2. Famozo, ja ne znam da li je greška do mog telefona ili do vas, na omotu za Te Quiero Mas je Olivia Holt i piše Olivia Generous?

 3. Tinisti hajde da stignemo ,,Drag Me Down"treba na samo pet music chartova da Si Tu Te Vas pobijedi!????

 4. I sada ce Martina biti na prvim mjestima, hvala vam Famozo stvarno, msm ne daj boze nekog pravog odredjenog glasanja.

  1. Pa kakvo da je glasanje, Tini je prva. Ipak, pobeđuje sa ne baš mnogo glasova, morate se malo potruditi.

  1. Da opet Tini, neki problem? Potrudite se kao Tinisti, pa možda Tini više ne bude prva.

 5. Predlozi za sledecu listu:
  MGMT – Little Dark Age
  Evanescence – Imperfection
  MARILYN MANSON – SAY10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.