Famoza kviz: Koliko dobro poznajete Zorannah?

11267470_1525710714412324_431479190_n

Naša blogerska zajednica sve je uspešnija a kad govorimo o njoj, gotovo je nemoguće a da u startu ne spomenemo i Zoranu Jovanović Zorannah koja je najbolji primer kako treba verovati u sebe i u ideje koje imate, čak i ako vaše okruženje ne deli to mišljenje. Zorannah je do sad dala na stotine intervjua ali mi smo se odlučili za nešto drugačije – da sastavimo kviz o njoj koji će vam omogućiti da testirate znanje o devojci o kojoj će se još dugo pričati. Ostavite nam svoje utiske i rezultat u komentaru!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zorannah

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Famoza kviz: Koliko dobro poznajete Zorannah?

    1. Pa vidi se kako pratis . Zorana je jedinica i nema ni sestru a ni brata . Mozda ima od nekog roda ali ona je jedinica .

  1. 3/12 Tačni odgovori!
    Modni blogovi nisu nešto što baš voliš da pratiš, zar ne? Svejedno, ovo je bila dobra prilka da naučiš nešto o devojci o kojoj svi pričaju! Hahahah

  2. 6/12 Tačni odgovori!
    Dobro znaš ko je Zorannah mada se koncentrišeš na njene objave i ne poznaješ toliko njen život van kamere osim možda stvari koje često spomene u svojim videima ili na blogu. Ipak, sigurni smo da je njoj svakako najvažnije da je znaš po onome što radi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.