Famoza kviz: Koliko dobro poznajete Yasserstain ekipu?

naslovna

Naši Jutjuberi okupljeni u Yasserstain tim uveseljavaju nas već godinama unazad a zahvaljujući tome što rado odgovaraju na vaša pitanja i često otkrivaju informacije o sebi, nije bilo teško sastaviti kviz o njima!

Ono što vas očekuje jeste naših uobičajenih 12 pitanja rastuće težine a potrudili smo da zadaci koje smo vam postavili ne budu preteški i da su pre svega dovoljno zanimljivi za vaš ukus. Naravno, recite nam vaš rezultat u komentaru 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Yasserstain

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Famoza kviz: Koliko dobro poznajete Yasserstain ekipu?

  1. 4/12 Tačni odgovori!
    Priznaj, uradio/uradila si ovaj kviz jer voliš ovakve testove znanja čak i kad se tiču tema koje te baš i ne interesuju! Ne znamo šta će na to reći Yasserstain ekipa ali možda smo barem malo uspeli da te zainteresujemo za njih?
    Tacno tako xD

  2. 8/12 Tačni odgovori!
    Ok, definitivno te ne možemo zbuniti početničkim pitanjima ali ona koja zahtevaju da malo više pratiš serijal već te bacaju u dilemu! Ipak, znaš sasvim dovoljno o jednom od najpopularnijih domaćih Jutjub kanala!

  3. Nikad ne casti sa mlekom😂 WTF i Milan nevoli kod sebe jel nezna da peva a i to ali vise sta sam rekla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.