Famoza kviz: Da li si pravi Belieber?

11856798_904410102965100_104721693_n

U svetu već postoji nekoliko desetina Beliebera ali samo je manji od njih uz Jusa od njegovih prvih dana i singla “One Time” kad je najavio veliku karijeru!

Upravo zbog toga pripremili smo kviz koji će vas pitati svašta o njegovom životu i karijeri od početaka pa do danas a verujemo da će samo najveći Belieberi uspeti da se snađu sa svim što stavimo pred njih. Dobro razmislite pre nego što odgovorite na svako od pitanja i naravno, ostavite nam u komentaru kakav ste rezultat ostvarili 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Famoza kviz: Da li si pravi Belieber?

 1. nisam Belieber,al evo 612 xd
  za never say never nisam znala kolko puta je rekao al cim sam videla da je ponudjeno 69 kao vrv je ovo xd

 2. 5/12 Correct answers!
  Verovatno nisi Belieber od početka ili ti on svakako ne spada među omiljene zvezde. Ni pitanja nisu bila laka ali to smo i obećali!
  Sve je bilo cista sreca ahhaha, jer nisam Belieber ni ti mi je omiljena zvezda.

 3. 12/12 belieber sam ja ga obozavam
  ?????????????????????????????????????????????????????????✨✨✨????????????????????????????????❤????????????????????❤????????❤??????????

 4. 9/12 Tačni odgovori!
  Tebe skoro i da nemamo više šta da pitamo! Poznaješ Biebsa od njegovih prvih dana na sceni ali i van nje pa te ne zbunjuju ni najteža pitanja koja smo ovde postavili. To mogu samo najveći Belieberi koji su prave vođe svog velikog fandoma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.