Famoza istražuje: Zašto je Tini prestala da objavljuje videe na YouTubeu?

Ovih dana naši Tinisti su prilično zabrinuti jer je Martina Stoessel posle zaista dugo vremena prekinula praksu da svake nedelje na svom YouTube kanalu objavljuje videe na određenu temu. Međutim, nije teško zaključiti zašto se ovo dešava.

Tini nije objavila video ni prošlog ni pretprošlog petka a to prethodno nije najavila pa je to za sve bilo potpuno iznenađenje. Razlozi za ovakvu odluku su verovatno višestruki. Kao što znamo, Tini ovih dana ima mnogo obaveza oko turneje a drugo, sasvim je moguće da joj je potrebna mala pauza kako bi smislila nove ideje za snimanje. Možda to možemo očekivati u toku jeseni kad joj jedina obaveza postane snimanje novog albuma!

Gledajući slike sa njenih nastupa u Peruu a sad i u Čileu, jasno nam je da je sve u redu, i da je Tini i dalje ona ista osoba koju daje sve od sebe i vrlo je zahvalna što joj fandom posvećuje toliku pažnju! Dakle, samo malo strpljenja jer će stvari ponovo biti kao nekad!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sebastian Yatra ne viđa Tini: Ovo nisu laki dani

9 thoughts on “Famoza istražuje: Zašto je Tini prestala da objavljuje videe na YouTubeu?

  1. Zao mi je to vise ne postavlja videe!HVala i vama na invormaciji,pitala sam se bas zasto 🙂

  2. Vjerovali ili ne, mislim da je u zadnjem videu rekla da joj je to zadnji video. Mislim da sam na titlovima pročitala "This will be my last video". Čini mi se da je to pisalo u jednom trenutku!

      1. Ma u zadnje vrijeme mi se događa da vidim riječi koje uopče ne pišu. Ko da imam neke moči ili halucinacije. Ne znam šta mi je, ali imam neki rengenski vid. To mi se stalno dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.